Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Black Friday Romania 2019

 

Ghidul cumparatorului

 

Desi mai sunt cativa ani buni pana in acel moment, deja se fac speculatii pentru ce se va intampla de Black Friday 2019. Fenomenul de reduceri uriase a luat amploare in Romania inca de la primele editii si astfel, an de an tot mai multe magazine isi anunta dorinta de a participa la Black Friday Romania. Analizand statisticile de pana in acest moment, sarbatoarea anunta sa doboare toate recordurile inregistrata in anii precedenti.

 

Popularitatea fenomenului de discount nu este o noutate si nici o surpriza pentru piata cumparatorilor online. Fanii conceptului de reduceri Black Friday sunt deja familiarizati cu modul in care se desfasoara campaniile, insa pentru noii cumparatori poate fii un procedeu anevoios care poate crea confuzii. Din acest motiv, viitori cumparatori trebuie sa urmeze un scurt ghid de Vinerea Neagra 2019 pentru a profita la maxim de reducerile fara precedent.

 

Profita de ofertele Black Friday Romania

 

Este foarte dificil pentru un incepator sa stie exact unde sau ce sa caute atunci cand vine vorba de fenomenul reducerilor Black Friday. In mediul online informatiile privind acest eveniment nu sunt mereu foarte utile sau simplu de inteles.

 

Un ghid complet al cumparatorului este pregatirea ideala de care are nevoie orice nou utilizator pentru a se pune in tema cu exactitate in ceea ce priveste conceptul de reduceri din Romania cunoscut si sub denumirea de Vinerea Neagra.

 

1. In ce perioada se desfasoara Black Friday 2019?

 

Conform traditiei, acest eveniment are loc in ultima vineri din luna noiembrie, imediat dupa Ziua Recunostintei. Datorita succesului pe care magazinele participante l-au inregistrat, anumite branduri si/sau producatori anunta deseori un inceput timpuriu al campaniilor de reducere pentru a evita competitia.

 

2. Cat de mult dureaza reducerile de Black Friday in anul 2019?

 

Asa cum spune si traducerea denumirii in sine Black Friday se desfasoara intr-o singura zi de vineri. De multe ori, datorita numarului mare de cereri si de vanzari, evenimentul este posibil sa se extinda pe o perioada mai lunga de timp. In anumiti ani, campania din magazine de reduceri a fost extinsa chiar si pe perioada intregului weekend. Anumite branduri cu renume aleg sa continue discounturile explozive chiar si pentru saptamani intregi atat timp cat vanzarile inregistreaza cresteri incredibile.

 

3. Unde se poate gasi lista de magazine Black Friday 2019?

 

Exista domenii web dedicate special acestui fenomen de reduceri care posteaza lista completa a magazinelor participante impreuna cu update-uri constante. De asemenea, pe aceste site-uri dedicate Black Friday, clientii au posibilitatea de a sorta categoriile de produse in functie de interes, brand, categorie de produs, limite de pret si multe altele. Aceste liste trebuie consultate periodic pentru a nu rata informatii privind magazinele preferate care isi anunta participarea in ultimul moment.

 

4. Cum poti profita de cel mai bun pret de Vinerea Neagra?

 

Cea mai buna modalitate de a profita de cele mai mic preturi este de a compara constant preturile afisate pentru produsul dorit. Cumparatorii trebuie sa se informeze in amanunt in ceea ce priveste produsele de interes unde le pot gasi si de ce procent de reducere beneficiaza acestea.

 

5. Care este cea mai buna metoda de a cumpara?

 

Multi clienti isi pun intrebarea cum este mai bine sa achizitioneze un produs, online sau direct de la magazin. Adevarul este ca nu exista argumente care sa defavorizeze o metoda mai mult fata de cealalta. Fiecare variante are argumente pro si contra.

 

Varianta de shopping online este mult mai rapida dar aici serverele se pot aglomera datorita suprasolicitarii si chiar se pot bloca sau cadea complet. Acest lucru duce la pierderea produselor pe care un cumparator si le putea dorea. Problema aglomerarii apare si in cazul magazinelor stationare. Stocurile se pot termina rapid si uneori oferta nu satisface cerinta clientilor.