Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Black Friday Romania 2021

 

De ce este o idee buna sa te pregatesti din timp pentru Black Friday 2021?

 

Black Friday 2021 va fi a treia editie de cand cea mai mare campanie de reduceri Romania a inceput sa inregistreze mai multe vanzari in mediul online decat in randul magazinelor fizice. Fenomenul este unul normal, luand in considerare dezvoltarea rapida a retelelor de telefonie mobila si internet. Vanzarile record inseamna ca Black Friday este deja un fenomen ce isi adanceste tot mai mult radacinile in cultura locala.

 

Black Friday 2021 - economiseste din timp pentru cele mai bune oferte

Campania de reduceri 2021 va pastra cel mai probabil traditia ofertelor incredibile si inegalabile in restul anului. Problema celor mai multi cumparatori nu este nici pe departe diversitatea de produse din lista de magazine Black Friday Romania ci lipsa bugetului.

 

Practic, numarul de oferte este atat de mare incat cumparatorii sunt de cele mai multe ori limitati doar de lipsa banilor din conturile de economii si nu de lipsa reducerilor tentante.

 

Una dintre cele mai bune strategii pentru a profita de aceasta campanie de reduceri masive este pastrarea economiilor de peste an. Alegand sa nu cumpere anumite produse si punandu-le pe lista de asteptare pana la sfarsitul lui noiembrie, cumparatorii pot cheltuii mai putin, pentru produse clar superioare din punct de vedere calitativ.

 

Strategia pentru a economisi cu aceasta ocazie este simpla si poate fi urmata in doar cativa pasi:

 

1. Lista de cumparaturi. Lista de cumparaturi se realizeaza pe parcursul a cel putin cateva luni dar poate fi inceputa chiar si cu un an inainte de campaniile de reduceri Black Friday. Pe aceasta lista cumparatori pot nota tot ceea ce aleg sa cumpere mai tarziu, pentru a putea profita de ofertele de la sfarsitul lunii noiembrie.

 

2. Cumparaturile in afara perioadei de reduceri. Produsele achizitionate in afara perioadei de reduceri trebuie limitate la strictul necesar. Astfel, daca un aparat electrocasnic se strica acesta va trebui evident inlocuit urgent, insa daca este pur si simplu invechit este intotdeauna o idee buna ca banii necesari sa fie pusi de o parte pentru Vinerea Neagra. Reducerile depasesc de cele mai multe ori 50% si pot ajunge si pana la 70%-80%. Practic, asteptand doar cateva luni, cumparatorii pot obtine acelasi produs la jumatate de pret.

 

3. Fondul de economii. Banii pusi de-o parte pentru Black Friday Romania nu trebuie sa stea pur si simplu in casa unde pot fi foarte usor cheltuiti. Este o idee mult mai buna ca economiile sa fie pastrate intr-un fond special, fie in banca sau chiar intr-o pusculita din care nu pot fi extrase foarte usor astfel incat banii sa nu dispara inainte de a putea fi utilizati asa cum s-a planuit initial.