Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Black Friday Calculatoare - Reduceri si promotii 2024

 

Pentru a tine pasul cu tehnologia, un calculator modern de ultima generatie este ceva ce nu trebuie sa lipseasca din nici o casa. Profita de reduceri la calculatoare de Black Friday pentru a iti schimba vechiul calculator cu unul mai performant la preturi spectaculos de mici. Este ocazia ta sa iti configurezi sistemul de vis sau sa cumperi un sistem performant preconfigurat la sume accesibile, cu mult sub cele practicate in timpul anului.

 
 

Un calculator bun este indispensabil in orice locuinta, indiferent daca este folosit pentru munca sau doar pentru relaxare. Singurul dezavantaj este acela ca sistemul se invecheste relativ rapid. Pentru a tine pasul cu tehnologia, computerul personal trebuie schimbat sau upgradat cel putin o data la cativa ani. Cea mai buna ocazia pentru un upgrade sau un computer nou este campania de reduceri la calculatoare Black Friday. In cadrul acesteia, reducerile promotionale pot depasi cu usurinta 50%, 60% din pretul initial al produsului. Cu alte cuvinte, iti poti cumpara un calculator cu procesor quad core de ultima generatie la pretul unui model mai vechi, dual core si specificatii minime.

 

Alege sa economisesti timp si bani cumparand un sistem preconfigurat de la marile lanturi de magazine de specialitate care cu ocazia campaniilor de reduceri listeaza calculatoare Black Friday la preturi accesibile pentru orice buget. Poti face comparatii de preturi la sisteme similare de la diverse magazine pentru a obtine cel mai bun pret la configuratia care te intereseaza. Un calculator nou te ajuta sa tii pasul cu evolutia rapida a tehnologiei in acest domeniu.

 

Daca preferi sa faci upgrade-ul sistemului pe bucati, tot in listele de reduceri gasesti componente de calculatoare, de la procesoare si placi de baza la placi grafice, carcase calculator, monitoare sau mouse si tastatura ce beneficiaza de aceleasi reduceri substantiale ca si sistemele preconfigurate.