Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Magazine Black Friday Romania 2024 - Reduceri si promotii

 

Ai un magazin preferat insa preturile nu sunt intotdeauna potrivite pentru bugetul tau? Ai incredere in calitatea si serviciile unui anumit lant de magazine, dar consideri ca preturile sunt usor peste competitie? Acum poti face o comparatie corecta intre ofertele tuturor magazinelor participante la campania de reduceri specifica Black Friday. Verifica lista de magazine participante si ai ocazia de a face alegeri informate pentru acest sezon de reduceri.

 

Cele mai bune reduceri de Black Friday

 
 

Lista completa de magazine participante la Black Friday 2024 este reactualizata in permanenta pe masura ce marile lanturi de magazine sau magazinele online isi anunta participarea. Fiecare magazin este prezentat impreuna cu lista de oferte, in momentul in care acesta devine disponibila.

 

Anual numarul de magazine participante la Black Friday este in crestere, iar competitia dintre participanti inseamna oferte tot mai bune si mai diverse pentru cumparatori. Pentru anul 2024 si-au confirmat deja participarea multe dintre lanturile de magazine cu o prezenta deja consacrata pe piata dar si magazine nou intrate pe piata online. Motivati de performanta inregistrata in anii precedenti, cand cifra vanzarilor de Black Friday a doborat recorduri atat in mediul online cat si in randul magazinelor stationare, este de asteptat ca participantii de anul acesta sa vina cu oferte mai diverse si mai bune decat pana acum.