Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Black Friday Carti - Reduceri si promotii 2021

 

Black Friday 2021 este cea mai buna ocazie pentru toti iubitorii de carte sa isi imbogateasca biblioteca cu titluri din literatura nationala si internationala la preturi exceptionale. Pretul cartilor tiparite poate fi uneori piperat, motiv pentru care pasionatii de literatura trebuie de multe ori sa fie atenti sa nu isi depaseasca bugetul de cate ori ajung intr-o librarie. Un weekend intreg de reduceri carti Black Friday este sansa ta sa cumperi toate titlurile de care nu te-ai putut apropia pana acum din cauza pretului.

 
 

Chiar daca Black Friday Romania a inceput ca un fenomen ce punea in principal accent pe segmentul de piata dedicat electronicelor si electrocasnicelor, succesul din ultimii ani atrage tot mai multe magazine diverse sa participe la campanii. Astfel, numarul de magazine de carte care isi anunta participarea la Black Friday este mai mare ca oricand in 2021. Pentru cumparatori asta inseamna o ocazie ce nu trebuie ratata pentru a taia de pe wish list bestseller-urile unor autori romani sau internationali, dar si texte non literare si tratate stiintifice, carti de scoala sau romane clasice in editii noi.

 

O carte este o investitie in cultura si dezvoltarea personala de aceea este important ca biblioteca fiecaruia sa fie permanent reinnoita. Indiferent de tipul de carti preferate – literatura, poezie sau text non-literar oferta de carti Black Friday 2021 este cea mai buna oportunitate pentru a cumpara toate volumele pe care le doresti fara a iti face griji in legatura cu bugetul. Te asteapta reduceri de peste 50% la toate categoriile de carte, beletristica, lucrari stiintifice, manuale, carti ilustrate si multe altele.