Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Black Friday jante auto - Reduceri si promotii 2024

 

Ai nevoie de jante auto noi insa nu dispui de suficienti bani pentru a le achizitiona?Cauti reduceri pentru jante auto din aliaj sau de tabla?Atunci trebuie sa te bucuri in acest an de reducerile cu ocazia Black Friday Romania! Vinerea neagra 2018 vine cu oferte de nerefuzat la produsele din categoria jante auto foarte bune, pentru a le inlocui pe cele vechi si a circula in conditii depline de siguranta!

 
 

Jantele auto sunt piese principale care intra in componenta masinii, fiind necesare atat autoturismelor noi cat si celor second hand. Pentru ca, la fel ca si majoritatea conducatorilor auto utilizeaza doua seturi de anvelope (de vara si de iarna) si tu procedezi la fel, ai nevoie de doua seturi de jante pentru a reduce uzura anvelopelor si pentru a rula in siguranta in ambele anotimpuri.

 

Fie ca alegi jantele din otel sau tabla, mai economice insa mai putin estetice, mai grele si mai rezistente la socuri, sau jante din aliaj sau aluminiu, care garanteaza un confort bun la rulare si o racire rapida a discurilor de frana, cu un deosebit aspect estetic, trebuie sa alegi jante auto Black Friday!

 

Reducerile la jante auto se aplica in aceasta perioada iar soferii chivernisiti stiu cum sa profite de ele! In acest an, reducerile pentru aceasta categorie depasesc cu mult valoarea de 50% si doboara orice record al anilor precedenti. Indiferent de modelul masinii si de necesitati, vei gasi tot ceea ce ai nevoie aici, modele de jante auto moderne si performante, rezistente si durabile in timp.

 

Alege sa iti echipezi masina cu cel mai bun set de jante auto cu ajutorul carora sa ajungi oriunde ai nevoie in conditii de maxima siguranta. Transforma-ti autoturismul in cel mai sigur mijloc de transport cu un buget mic, urmarind reducerile de Black Friday la zeci de produse din aceasta categorie!