Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Black Friday uscatoare de rufe - Reduceri si promotii 2019

 

Daca ai loc in casa pentru un uscator dar nu ai avut bani sa il cumperi, este cazul sa faci acum, de vinerea neagra 2018 o astfel de investitie. Cumpara uscatoare de rufe Black Friday, care se vor dovedi extrem de utile, care vor improspata rufele, le vor usca, fara a le deteriora sau sifona.

 
 

Degeaba iti cumperi o masina de spalat daca nu ai si un uscator de rufe! Familia ta are nevoie de o astfel de investitie! Indiferent de perioada anului, de posibilitatea uscarii rufelor afara, pe balcon sau in curte, de capacitatea de stoarcere a masinii de spalat, de temperatura din casa si mai ales din baie pe perioada iernii, un uscator este o investitie necesara.

 

Profita de reduceri la uscatoare de rufe mai ales daca stai la parter si nu ai efectiv unde sa iti usuci hainele si te-ai saturat de mirosul de inchis pe care acestea il capata din baie. Tine cont de mai multe criterii si alege un model care sa nu consume mult, incadrat intr-o clasa de eficienta maxima, A++, tine cont de capacitatea de incarcare dar si de functiile cu care eset dotata.

 

Black Friday Romania iti ofera posibilitatea de a investi in aceste produse cu pana la 40-50% reducere, produse care folosesc tehnologii de ultima ora, care au un design special, care nu afecteaza tesaturile si care prezinta siguranta in utilizare. Opteaza pentu un model mai nou, cu programare automata, cu un consum energetic mic, sau pentru un model mai mic, clasic, insa cu functiile care iti sunt necesare.

 

Alege sa iti utilezi complet locuinta cu produs eficient, inteligent, elegant, cu un buget minim, iar cu economiile facute poti sa iti completezi garderoba.