Zile
Ore
Minute
Secunde
Te-ai abonat cu succes!
Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele

Sustine-ne!..

Black Friday congelatoare - Reduceri si promotii 2021

 

Black Friday 2021 este cea mai buna ocazia pentru a investi intr-un congelator modern. Economiseste inteligent cumparand in perioada celor mai mari reduceri din an si poti cumpara un congelator superior calitativ ca specificatii la aceeasi bani cu care in restul anului ai fi fost fortat sa faci compromisuri.

 
 

Bugetul nu trebuie sa te limiteze in a face cea mai buna alegere, ai de ales din lista de reduceri la congelatoare Black Friday si poti profita de oferte promotionale care depasesc adesea chiar si 50% reducere de la pretul de start.

 

Modelul de congelator cu care planuiesti sa iti echipezi bucataria depinde in mare parte de bugetul disponibil. Din acest motiv de multe ori esti fortat catre compromisuri care nu te satisfac in totalitate, fie trebuie sa alegi un model cu o clasa energetic sub cea pe care ti-o doreai, alta culoarea sau de la un brand in care nu ai totala incredere. Black Friday Romania este sansa ta sa renunti la ideea de compromisuri si sa obtii exact ceea ce iti doresti in materie de congelatoare. Gasesti in lista congelatoare simple sau congelatoare No Frost cu racire rapida la preturi imbatabile.

 

Pentru suma pe care erai pregatit sa o platesti in afara perioadei promotionale poti cumpara un produs net superior din punct de vedere al calitatii, specificatiilor, clasei de consum si spatiului de stocare a produselor. Poti face comparatii de preturi intre diversele magazine de specialitate participante la promotie sau diversele branduri de top de congelatoare astfel incat sa obtii cea mai buna oferta.